Kymenlaakson ammattikorkeakoulu / Koskinen
8/00
27.4.00
V vsk.

Paluu Koskisen pääsivulleSivulle 1Sivulle 2Sivulle 3Sivulle 4Sivulle 5Sivulle 6Sivu 7


Kreikan kuulumisia

Riitta Jokela, rsj63@yahoo.com

Tässä onkin vierähtänyt jo 2 kuukautta Kreikan maaperällä! Elämä täällä on lähtenyt hyvin käyntiin alkuhankaluuksien jälkeen. Lakko koululla loppunut aikoja sitten ja opiskelu päässyt vauhtiin. Aineita tosin on tarjolla minimaalisesti, mutta onneksi edes jotain. Kreikan kieltä opiskelemme täydellä innolla, vaikka se onkin vaikeaa. Olemme yksissä tuumin kuitenkin päättäneet, että periksi emme anna.
 

Hellettä on ollut jo kokonaisen viikon ja kuulemma koko ajan vain lämpenee. Meille tämänkaltainen lämpötila riittäisi, mutta kuumemmaksi vain muuttuu.
Ari, Antti ja Jukka Alistrati Caves -tippukiviluolan kahvilassa.

Olemme tehneet pari retkeä. Toinen Alistratis-nimiselle tippukiviluolalle, joka on 3 km pitkä upea luola, mutta jossa kävelyreitin pituus on vain n. 1,3 km. Upea nähtävyys, jossa ei edes kaikki paikalliset ole vierailleet. Paikkaa ei ole tarpeeksi tehokkaasti markkinoitu. Toinen retkistä oli Kavalaan. Kavala on kaunis kaupunki meren rannalla, n. 60 km Serresistä etelään. Nautimme suunnattomasti meri-ilman raikkaudesta, silla Serresissä ilma on jotakuinkin pölyistä ja tunkkaista.
Paljon porukkaa Kavalassa eli ranskalaisia ja yksi saksalainen vaihtari.

Nyt suunnittelemme jo pääsiäislomamatkaamme, joka suuntautuu Mykonokselle, legendaariselle saarelle! Tätä lukiessanne me jo köllöttelemmekin siellä kuuman auringon alla valkoisella hiekkarannalla kylmä oluttolkki kädessä. Mukavaa vaihto-opiskelua tällainen!

Mukavaa kesää kaikille,
Toivottavat Riitta Jokela, Ari Arvila, Antti Isomäki ja Jukka Villanen, vaihto-opiskelijamme Serresissä Kreikassa.

Katso myös http://www2.kyamk.fi/lehti/400/sivu5.html


[jutun alkuun]
Paluu Koskisen pääsivulleSivulle 1Sivulle 2Sivulle 3Sivulle 4Sivulle 5Sivulle 6Sivu 7